ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
VeryBerry
Login / Register

Sign inCreate an Account

Lost your password?
0 items / 0,00lei
Menu
VeryBerry
0 items / 0,00lei
  • Magazin
  • Rețete
  • Povestea noastră
  • Contact
  • Autentificare
Click to enlarge
HomeGemuri Jeleu de zmeură
Previous product
Gem de zmeură
Back to products
Next product
Sirop de zmeură

Jeleu de zmeură

Category: Gemuri Tags: gemnatural, productie verybeery
Share
  • Reviews (0)
  • Shipping & Delivery
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jeleu de zmeură” Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shipping & Delivery

MAECENAS IACULIS

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames nunc natoque dui.

ADIPISCING CONVALLIS BULUM

  • Vestibulum penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse.
  • Abitur parturient praesent lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendre.
  • Diam parturient dictumst parturient scelerisque nibh lectus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac parturient scelerisque vestibulum amet elit ut volutpat.

Related products

Close

Sirop de zmeură

Read more
Quick view
Close

Oțet de zmeură

Read more
Quick view
Close

Gem de zmeură

Read more
Quick view

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi
la curent noi rețete și promoții irezistibile!

Accept termenii și condițiile
Termeni și condiții
Politica de confidențialitate
Politica de cookie
ANPC
Design By Pixarray Nomads with

Datele firmei:

BIOIDAEUS S.R.L CUI: RO36074530 Reg. Com. J2/672/2016

  • Menu
  • Categories
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
  • Magazin
  • Retete
  • Povestea Noastra
  • Contact
  • Contul Meu
  • Login / Register
Shopping cart
close
Folosim Tehnologii de tip Cookie conform Politicii de cookies in scopul imbunatatirii performantelor website-ului, advertising si pentru analiza si personalizarea navigarii pe website. Prin apasarea butonului de accept sunteti de acord cu instalarea tuturor acestor cookies.
Accept
Start typing to see posts you are looking for.
Prăjitură cu mascarpone și zmeură
9 porții
Ingrediente:
Aluat: 125 g unt, 125 zahăr brun, 50 g smântână, 4 ouă, 1 linguriță de coajă rasă de portocale, 1/2 linguriță de esență de vanilie, 1 lingură de lichior de ciocolata albă,
250 g de făină, 1 plic de praf de copt, 100 g ciocolată albă Pentru crema de mascarpone: 400 g mascarpone, 50 g zahăr pudră, 2 linguri de aluat pregătit mai sus, 1 ou, 1 lingură făină, 3 linguri de suc de portocale, 1/2 linguriță de coajă rasă de portocale Pentru decor: 150-180 g zmeură congelată, 2 linguri de făină
Instrucțiuni:
1. Începem să pregătim blatul și mixăm untul cu zahărul. Adăugăm smântâna, coaja rasă de portocale și esența de vanilie, apoi ouăle cate unul, mixând după fiecare în parte. Adăugăm făină amestecată cu praful de copt și la final ciocolata tăiată fâșii mai mici.
2. Punem aluatul în forma tapetata cu hârtie de copt pe fund, iar pereții cu ulei și făină, niveland usor cu o lingură – avem grijă să păstrăm 2 linguri de aluat pentru crema cu mascarpone.
3. Începem să pregătim crema amestecând mascarpone cu 2 linguri din aluatul blatului pregatit mai sus și zahăr pudră. Adaugă un ou, o lingură de făină și 3 linguri de suc de portocale și coaja rasă de portocale. Amestecăm până se omogenizează apoi punem crema peste blat și amestecăm cu un cuțit ca și când am vrea să obținem un blat marmorat. Presărăm zmeura dată prin făină, apăsând-o ușor astfel încât să intre puțin în cremă.
4. Coacem prăjitura în cuptorul încins la 180°C timp de 60 minute, având grijă ca după 30 de minute să absorbim cu un șervețel sucul lăsat de zmeură (prăjitura poate rămâne crudă) și apoi să acoperim cu o folie până la sfârșitul timpului de coacere. O lăsăm sa se raceasca apoi o decorăm cu glazura de zahăr sau doar cu zahăr pudră.
Salvați rețeta
Cheesecake de zmeură fără coacere
9 porții
Ingrediente:
Crustă: un pachet de biscuiți graham, 75 g de unt nesărat topit, 30 g de zahăr brun.
Strat de zmeură: 240 g de zmeură proaspătă, 2 linguri de zahăr, 14 ml de amidon de porumb.
Umplutură cheesecake: 237 ml de cremă de brânză la temperatura camerei, 67 g de zahăr, 14 ml de extract de vanilie, 170 ml de smântână grasă.
Topping de ciocolată: 85 g de ciocolată neagră tocată, 15 g de unt nesărat topit.
Instrucțiuni:
1. Pulverizați ușor tava pătrată de 9×9 cu ulei, întindeți 2 hârtii de copt încrucișat, cu capetele lungi atârnând peste marginile tăvii.
2. Zdrobiți biscuiții graham într-o pudră fină. Puneți zahărul, apoi adăugați untul și amestecați până când toate firimiturile sunt umede.
3. Tasați blatul uniform într-o tavă de 9×9 pătrată. Puneți tava în frigider până terminați umpluturile.
4. Puneți zmeura, zahărul și amidonul de porumb într-o oală mică și duceți la fierbere. Coborâți focul la mediu și gătiți acest amestec timp de aproximativ 2 minute, sau până când se îngroașă, amestecând des. Adăugați puțină apă dacă pare foarte uscată compoziția și zdrobiți puțin zmeura în timp ce amestecați. Se ia de pe foc și se lasă la răcit timp de 15 minute. Întindeți zmeura răcită peste crustă și puneți-o înapoi în frigider.
5. Bateți smântâna într-un castron mic până devine pufoasă. Într-un alt vas bateți crema de brânză, cu zahăr și vanilie până se omogenizează. Întindeți peste blatul de zmeură. Și lăsați la răcit o oră. 6. Topiți ciocolata cu untul și amestecați până se omogenizează. Se lasă la răcit timp de 10 minute, apoi se întinde peste crema de brânză. Se lasă la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire. Servit rece.
Salvați rețeta
Piept de pui cu zmeură
9 porții
Ingrediente:
• 4 bucăți de piept de pui dezosat fără piele
• 2 linguri de ulei de măsline
• 1 cană de dulceață de zmeură
• 1 lingură de ardei chipotle în sos adobo *
• 1/2 lingură oțet de mere
• 1/2 linguriță pudră de usturoi
• 1/2 linguriță pulbere de ceapă • 1/2 linguriță sare
Instrucțiuni:
1. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Tăiați puiul la o grosime de 1/2 inch. Condimentați ambele părți cu sare și piper.
2. Gătiți puiul în tigaie, pe fiecare parte timp de 5 minute, sau până când este complet făcut în centru. Se scoate din tigaie și se lasă deoparte câteva minute.
3. Între timp, într-o cratiță medie, adăugați dulceață de zmeură, ardei chipotle în adobo, oțet de mere, pudră de usturoi, praf de ceapă și sare. Gătiți amestecul la foc mediu până devine fierbere. Reduceți căldura la minim și păstrați temperatura până când puiul este gata.
4. Serviți fiecare bucată de pui la grătar cu 1/4 ceașcă de sos de zmeură stropită deasupra.
Salvați rețeta